Giordano (Jordi) Lanata
Sinds 2022 is Giordano Lanata ook werkzaam voor artixitra, als junior communicatiemedewerker en als innovatieve hedendaagse foodfotograaf, websitebouwer en bovenal conceptdenker.
Monique Winkes
Monique als de conceptdenker, de regisseur, die oog voor detail houdt maar ook het totale overzicht behoudt (horecagezin, corporate communicaties specialist, organisator manager en vertaler).
Giovanni (Don Anselmo) D’Apice
Giovanni (Don Anselmo) D’Apice is chef-kok, culinair journalist, auteur van boeken, fotograaf en ondernemer. Giovanni komt uit het hart van de pasta ‘Gragnano’, in de provincie Napels. Deze pastastad produceert de enige pasta ter wereld met het BGA-label 100% Italiaans graan. In de Benelux is hij bekend geworden door zijn talrijke samenwerkingen met hotelscholen, sterren- en niet-sterrenchefs, dankzij zijn passie voor het verspreiden van de gerechten en ingrediënten van de Italiaanse keuken. Giovanni is ook Brand Ambassador van verschillende Italiaanse topmerken in de Benelux.
Zijn boeken:
Pasta il Primo Piatto,
Le salse della pizza,
La Lardiata
Eieren,
Gehaktballen,
Handboek voor verse pasta