Food en Media.

Con Calma …een smaakvolle proefbeleving en ervaring. Voor onze gasten bieden we diverse producten en services, zo hebben we ons Pastakookboek, daarbij geven we Pasta/ Risotto Proeverijen. Workshops, en Italiaans koken met gasten-Una Cena o Un Pranzo Italiano-.

Pasta il Primo Piatto,  sept. 2018,  Een smaakvol boek over de ziel van Italië: pasta

Iedereen heeft wel z’n eigen recept voor spaghetti al ragù, pasta carbonara, pasta met pesto etc. Chef  Giovanni D’Apice kent als geen ander de echte “cucina povera” en is op zoek gegaan naar het ‘oerrecept’ van die Italiaanse toppers.

Tien befaamde internationale chefs geven op hun beurt een hedendaagse interpretatie van deze klassiekers. Met voorwoord van de godfather van de pasta, Antonio Carluccio

Bestel via onze winkel en je krijgt een gesigneerde versie opgestuurd.

Bij onze Pasta Proeverij  kunnen de gasten proeven wat in het kookboek staat. Een simpel pastagerecht trekken we naar een culinair hoogstandje, door hoog kwalitatieve ingrediënten te gebruiken, het gerecht op de goede manier te bereiden en mooi te presenteren. Onze pasta blinkt uit in eenvoud en raffinement. Op deze wijze hopen wij vernieuwend bij te dragen aan de gastronomie en deze smaakbeleving door te geven aan onze gasten.

De foto´s in het boek maken zelfs van het simpelste gerecht een culinair hoogstandje,” Jonah Freud – Parool en Trouw  03.09. 2018

De vormgeving en styling van de gerechten zijn prachtig. Terwijl ik het boek las kreeg is steeds meer trek. In pasta!” Hassnae Bouazza – NRC 03.09.2018

   
Genovese di Tonno  -Pasta met Tonijn-, blz. 156.
De bedenker van het gerecht: Pasquale Torrente.